Energiemarkt voor inwoners van Norg-West

Op dinsdag 16 januari en zaterdag 20 januari 2024 organiseert buurtplatform ‘Mooie Buurt Hè’ in samenwerking met Duurzaam Noordenveld een energiemarkt voor de inwoners van Norg-West.

Wanneer? Dinsdag 16 januari 2024 en zaterdag 20 januari 2024
Waar? Beweegcentrum Norg
Hoe laat? Dinsdag tussen 19.00 en 21.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur

Misschien heb je al enkele duurzame maatregelen in je woning toegepast. Of misschien zou u dit wel willen, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken. Tijdens de energiemarkt in het beweegcentrum in Norg, is iedereen welkom. Wellicht is één van de onderstaande vragen op jou van toepassing:

 • Ik wil graag verduurzamen, maar waar moet ik beginnen?
  Tijdens de energiemarkt zijn o.a. onafhankelijke energieadviseurs aanwezig. Zij kunnen ondersteunen met het maken van een plan om je woning te verduurzamen.
 • Ik sta stil. Ik heb al een aantal maatregelen getroffen om mijn woning te verduurzamen, maar wat is de volgende stap?
  Ook hiervoor kan je terecht bij de onafhankelijke energieadviseurs. Zij ondersteunen je graag om de route voor het verduurzamen van je woning verder te bepalen.
 • Ik weet welke maatregelen ik ga nemen om mijn woning te verduurzamen. Ik weet alleen niet hoe ik dit aanpak en of het mogelijk is in mijn woning.
  De onafhankelijk bouwkundige die aanwezig is op de energiemarkt, ondersteunt je graag om inzichtelijk te maken wat kan en waar eventueel aanpassingen nodig zijn. Misschien is er wel meer mogelijk dan waar je aan gedacht hebt.
 • Ik weet wat ik kan doen om mijn woning te verduurzamen, maar wat gaat dit kosten en hoe kan ik dit financieren?
  Aangesloten bedrijven kunnen je, bij interesse, voorzien van een offerte. Bij binnenkomst van de energiemarkt ontvang je een formulier. Mocht je naar aanleiding van de energiemarkt meer informatie of een passende offerte willen ontvangen, dan kun je dit formulier invullen en
  achterlaten.

Tijdens de energiemarkt kun je ook meer informatie opvragen over subsidies en duurzame leningen bij het Drents Energieloket. Mogelijk vallen de uiteindelijke kosten je daardoor erg mee. Graag verwelkomen wij je op dinsdagavond 16 januari of zaterdagochtend 20 januari bij de energiemarkt in Norg-West. We kijken ernaar uit om Norg-West samen met jou te verduurzamen!